johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 7 februari 2015

Grattis Ida

Av Johanna Östlund - 7 februari 2015 21:17

Grattis min älskade unge på din 2-års dag. Ja idag för två år sedan låg man på BB och var världens lyckligaste. Bebisbubbla! Fattar inte att det gått två HELA år. Kom inte du nyss? Är inte du mammas bebis? Tiden går för snabbt. Och visst kan man bli lite bebissjuk.


Jag tror jag blivit sjuk. Eller så är det förmiddagveckan som spelar mig ett spratt. Halv sex slog jag upp ögonen och var pigg. Jaha!!!! Nej, jag som ville sova ut. Fast jag var ju piggelin, just då i alla fall. Gick ner och väntade på att resten skulle vakna.


Klockan sju vaknade födelsedagsbarnet. Grattis!! Paketen stog och väntade på bordet. Och en liten prinsessbakelse. Paket! Hon blev hur glad som helst av att se alla paket. Mi, mamma? Ja det är dina gumman. Lyckan var total. Hon uppskattde allt hon fick också. Lekte med dom nya sakerna. Favoriten blev nog gitarren hon fick. Den har spelat mycke på och sjungit till.


Anders for på jobbet. Och vi blev ensamma. vi började med att baka en chokladtårta till morgondagens kalas. Sen myste vi till pippi. Mitt i dagen gick vi ut i det härliga vädret. Plus grader och sol. Härligt! Ida vägrade först åka pulka. Så vi donade lite på gården. Ida gick runt och lekte. Jag torkade rent i bilen. Satte in Idas stol. Innan vi gick in tog vi oss några åk på snowracern.


Även fast det var skönt ute. Blev i alla fall jag lite frysen. Vi kröp åter igen upp i soffan och kollade på pippi. Anders kom hem. Jag kunde åka på affären. Glömde såklart lite tills imorgon och så hade jag ett paket att hämta ut. När jag kom hem låg Ida på golvet och sov. Trött tjej! Jag försökte väcka henne. Men gick inte. Hon fick helt enkelt sova vidare och jag började på med nästa tårta. Marängtårta.


Medans den gräddades. Fick jag liv i Ida och vi gick upp och bytte sängkläder i sängarna. Hon myste ner sig i Elias säng och kollade på Frost. Passade på att vika kläderna som väntade på mig. Ska dock tillägga att det var inte allt för mycke, den här gången heller.


Kvällen kom. Ida fick sig ett bad. Ren och fin till kalaset imorgon. Sen vaknade hon verkligen till liv. Hon var inte tyst mer än två sekunder och för att inte tala om att hon sprang som en yra höna, var alltså inte still många sekunder. Vid åtta tiden fick Anders äran att lägga henne. Vilket inte är jobbigt. Hon somnar inte om vi är där, eller ligger i våran säng. Så hon fick lägga sig i sin säng helt enkelt. Godnatt min skatt!


Kväll för mamman med. Tog en dusch och satte mig sedan i soffan och här är jag än. Tänker nog inte göra många knop till ikväll.


        

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards