johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 6 februari 2015

Äntligen helg!

Av Johanna Östlund - 6 februari 2015 21:21

Äntligen fredag. Äntligen helg. Äntligen kan jag få tillbringa dagarna med min familj.


Att jobba skift har sin charm. Men det kan vara rätt på frestande också. Som jag jobbar nu har verkligen fördelar och nackdelar. Jag slipper nätter. Vi har lättar att passa in med Anders jobb. En dryg vecka som kommer allt för ofta. Jag gillar det fast ändå inte. När man jobbar vill man vara hemma. När man inte jobbar vill man jobba.


För min del var det godmorgon klockan fyra. Hujedamig! Idag var det tungt att kliva upp. Jag pinade mig och Anders låg och hånflina åt mig. Inte snällt! Nästa gång är det jag som får göra det. Gjorde mig i ordning och for iväg.


Idag kom jag iväg rätt sent men ändå var jag tidig på jobbet. Gick med en väldans fart! Fast jag körde lugnt. Väl där var det lugna gatan. Både bra och dåligt. Men som tur var gick tiden ovanligt snabbt för att ha så lite att göra.


Vips blev det hemgång. Först en liten sväng in till stan. På söndag när det är kalas här hemma ska jag göra en köttgrytan som det ska vara lite vin i. Så jag for på systemet och letade som en tok efter nått rödvin. Som jag egentligen inte tycker speciellt mycke om, tror jag i alla fall, men i mat är det riktigt gott. När jag ändå var där köpte jag en flaska vitt. Sen vidare mot maxi. Hade förväntat mig det värsta. Fredageftermiddag och maxi är ingen bra kombination. Mycke bilar men lungt där inne. Till min gädje var det äntligen rea på overaller. Elias är väldigt petig med dom. Den vi har i år, en didrikson, är alldeles för tjock och klumpig tycker han. Kommer ihåg sen tidigare år att han gillade maxis. Så jag har väntat på rean. Hittade en fin och slog till. Känns rätt bra att ha en varsin overall åt barnen till nästa år. För priset 400 kronor kan man inte klaga.


Handlade till kalaset och for hemåt. Äntligen fick jag träffa min älskade unge! Massa mys och bus. Ja hela kvällen lång. Tror hon var trött. En dag på dagis tar på krafterna. Anders for på fotbolls träning och vi fick ensam mys. Vi kollade på Sofia den första på netflix. Prinsessa!!! En ny favoriterna enligt Ida. Vips blev klokan halv åtta och det var dags att sova för lillfröken. Godnatt min skatt!


Kvällen kom. Jag tog ett glas vin och började slå in paket. För imorgon är ingen vanlig dag det är Idas 2-års dag. Tänk för två år sedan började jag känna nått. Kommer ihåg att Anders mamma kom till oss och jag sa att senast imorgon kommer ni ha två barnbarn. Och visst! En massa förvärkar hela kvällen/natten. På morgonen tömmdes tarmen och det var dags. 10.19 är hon född, mitt andra barn. Helt sjukt att det redan gått två år. Kvällen forsatte i soffan. Dricka lite vin och se på tv. Känner att det börjar bli dags för sängen. Trött mamma som behöver lite sömn. 


      

 
 
Ingen bild

Sara

6 februari 2015 22:00

Tur att hon gillar prinsessor! Elias har nämligen ett "prinsessigt" paket till henne. Det andra vi har köpt till henne är jag jätterädd att hon redan har/får av någon annan... Det går nämligen inte lämna tillbaka, för vi slog till på rean! Men isåfall får vi köpa nått annat :)

Johanna Östlund

7 februari 2015 05:58

Jag tror det blir alla tiders ?Skulle det bli dubbelt så blir det de. Inget att göra nått åt. Ni behöver absolut inte köpa nått mer i sånt fall. ?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards