johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 4 februari 2015

Mitt i veckan

Av Johanna Östlund - 4 februari 2015 21:53

Vi har kommit till onsdag. Nu är vi på rätt sida. Snart ledig! Men brr tänker redan på nästa vecka. Vet vad som komma skall.

Tidig morgon som alltid. Lite segt men det gick. For iväg till jobbet. Där rullade dagen på. Första halvan var lugn. På dom sista fyra timmarna körde vi mer än 40 pall. Vilket är mycket. Vissa dagar kör vi inte ens hälften på hela skiftet. Mör i bena var bara förnamnet.

Äntligen blev klockan hemgång. Men först en liten sväng till Ica. Hade ett paket att hämta ut. Lite handlat blev det också. Bland annat två fina murgrönor. Hoppas hoppas jag kan hålla dom vid liv.

Väl hemma blev det matlagning och ihop skrivning av snowracern. Ångrar mig lite att vi inte köpte en stiga. Bra att vara efterklok. Men den här såg bättre ut på bilderna än i verkligheten.

Vi satt alla vid matbordet för en gångs skull. Ida åt på bra. Och ja det var gott. Sen vinkade vi hejdå till pappan som skulle på jobbet.

Ida var rätt trött. Men hon kämpade på. Vi myste i soffan. Tyckte att jag var pigg. Men när man somnar sittandes kanske man inte var så där väldans pigg.

Till kvällen fick Ida sig ett bad. Glad tjej! Sen lite kvällsfika innan det blev hopp i säng. Tog ett tag för henne att somna. När man smyger upp och ser dom ligger där alldeles ljuvlig. Finns det nått gosigare än sovande barn?

Jag började kvällen lugnt. Lite tv. Sen fick jag för mig att börja sy nya gardiner till köket. Jag började i alla fall, en längd blev klar. Tänkte försöka få upp dom till helgen. Några kvällar kvar. Nu ligger jag i sängen. Dags att sova!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards