johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 9 december 2014

Julbord, paket och julklapp

Av Johanna Östlund - 9 december 2014 23:51

Godmorgon, jäsp, var det min tur att ha sovmorgon va? Ja det var det, men det får du inte. Gaah! Jag kan inte ligga kvar och vänta ut den andra. Jag kan liksom inte somna om om jag måste ligga och höra på mitt barn som grinar och sen lägger sig i våran säng och bökar. Det går bara inte! Tänk att jag alltid drar nitlotten!


Ida och jag gjorde helt enkelt morgon. Mys i soffan med barnprogram. Ida ville rätt snabbt ha frukost. Hon är inne i en rån period, verkar det som. Blir arg när jag frågar om hon vill ha en "vanlig" macka. Smörgåsrån med ost på ska det vara. Hon fick i sig ett gäng, närmare bestämt fyra stycken. Men jag fattar de ger inte direkt någon mättnads känsla.


Närmare nio tog vi tag i dagen. Mamman fick en kopp kaffe. Klädde på oss och jag fick ett ansikte. Ida var så himla söt! Hon fick ha sina nya kläder jag köpte igår. Först kollade hon på mig och kände på min nya tröja. "Fiin mamma". Det är mycke som är fint just nu enligt Ida. Men när hon kollar på sig själv och sin nya tunika och säger: "Iiia fiin mamma". Det glädjer mig att hon ser sig själv som fin. Min älskade gounge.


Vi hann mysa med pappa innan det var dags för honom att säga hejdå. Vi började också göra oss i ordning och for till dagis. Dom var ute när vi kom, men skulle precis gå in. Jag följde med in och dom andra barnen verkar tycka om Ida. Det är en liten kille som alltid ska krama henne. Hon fick många kramar, fast jag vet inte om hon var så glad för dom. Men jag fick en varm och gosig kram innan jag for vidare.


Åkte lite snabbt till Harmånger. Hade ett paket med julklappar att hämta och så passade jag på att köpa lite tårtingredienser. Ja vi har ett födelsedagsbarn i veckan. Hem lite snabbt innan jag for igen.


Åkte lite tidigare till jobbet idag. Det var gratis julbord som dom flesta på skiftet skulle äta innan vi började jobba. Jag tycker faktiskt att dom hade lyckats ganska bra i år. Har ätit julbord en gång tidigare men då var det fruktansvärt. Idag var det helt okej. Mätt och belåten blev vi. Ett gäng skumtomtar fick följa med oss till maskinen. Eftermiddagens gottigotti.


På jobbet gick allt bra. Tiden rullade på och dagen kändes inte allt för lång. Vi gick ut hårt och körde på rätt bra. Men sen blev det skitkörning och vi var tvugna att sänka farten. Rätt som det var var det dags att åka hemåt.


Äntligen hemma. Det är lite läskigt att åka så där på kvällen. Lite svårt att tyda om det är halt eller inte. Igår var det rätt halt men idag var det bättre. Fast jag nöjde mig ändå med att ligga bakom en långtradare som for över hela vägen. Nu är det nog snart nattinatti för min del.


  

Alltså ser ni Idas lugg!? Hemsk! Har inte bestämt mig för om jag ska boka klipp tid eller inte. Antar att det är rätt många som ska dit nu och säkert svårt att få tag i någon tid. Samtidigt brukar det ge med sig efter några dagar och ser inte allt för hemskt ut.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards