johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 1 december 2014

Första december

Av Johanna Östlund - 1 december 2014 19:56

Välkommen december! En av dom mysigaste och förväntansfulla månaderna vi ger oss in i. Även jag känner mig lika upprymd som barnen är. Det går inte en dag utan att vi pratar om tomtar och paket. Kan inte riktigt förstå att vi ska ha "lilla julafton" med Elias nästa gång han kommer. Helt sjukt om du frågar mig! Känner att december kommer försvinna med en smäll och den vanliga lunken fortsätter.


Uj vilken natt! Ida vaknade, men det var faktiskt Anders som fick ta henne. Jag skulle upp och jobb. Inte nog med det hade jag inte ens somnat när hon började på, bara för att jag måsta se Maria Lang. Japp super viktigt. Fast min sömn är super viktig också om jag ska fungera tills det blir kväll. Även Elias vaknade i samma veva, antar att det var Ida som väckte honom. Han skulle gå ner och öppna sitt första paket i julkalendern. Suck! Men efter lite sura miner kunde vi äntligen somna.


Vips var det morgon. Ja det går snabbt att sova ca fyra timmar. På tok för lite sömn! Vilket kändes direkt från start. Hur skulle jag klara av dagen? Gjorde mig i ordning och åkte väg i det kyliga vädret. Ja åtta minus grader var det imorse. Brr!


På jobbet gick tiden segt och jag höll på somna var och varannan minut. Fy vad trött jag var. Länge sen det var så här extremt. Tillslut efter typ tolv timmar eller åtta som det är fick jag åka hem. Hurra!


Möttes av två underbara barn. Mina fina älsklingar! Det var mamma som gällde kan jag säga. Fajt! Min mamma. Jag fick se vad deras paket innehöll. Glada barn som hade lekt med sina nya saker under dagen. Elias fick en bil som man kan bada med och Ida fick mumintrollet och snusmumriken som också var badfigurer.


Efter en hel del lek, bus och mys var det dags att göra middag. Pastagratäng. Ida åt så där. Elias tyckte jag åt rätt bra. Efter maten blev det ett bad för barnen. Lortgrisar och prova sina nya saker i vattnet. Rolig stund! Sen var klockan mycke. Efter lite barnprogram var det dags för Ida att sova. Godnatt min älskade unge! Hon somnade som vanligt utan problem.


Elias ville leka och ingen ville leka med honom. Jag dog i soffan och Anders spelade tv-spel. Efter en stund kom energin tillbaka. Eller i alla fall så att jag kunde ta fram lite pysselsaker åt Elias och sätta mig själv bredvid och hjälpa vid behov och kolla datorn. Han klippte och klistra och gjorde en rolig gubbe. Så duktig min stora älskling är.


Nu är det snart dags för sängen för Elias och mig. Trött mamma men en pigg son. Det är nog bäst att jag lägger mig i tid. Blir en lång dag på jobbet imorgon, jobb och utbildning.


    

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards