johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 9 augusti 2014

Ännu en dag...

Av Johanna Östlund - 9 augusti 2014 20:58

...lider mot sitt slut. Hej vad det går! Nu är det bara två veckor kvar innan allvaret börjar igen. Skönt och tråkigt på samma gång.


Äntligen fick vi börja en dag med att sova normalt. Ida sov till klockan sju och då får man vara nöjd helt enkelt. Ändå började vi morgonen med soffmys och tv. Bästa starten! Anders var uppe tidigt idag också och for rätt snabbt på jobbet.


Jaha? Vad ska vi göra idag? Vi började med att åka till affären en sväng för att fylla på lite här hemma. Åå vad jag älskar min nya bil. Det är nog ett av dom absolut bästa köp jag någonsin gjort. Hoppas jag. När vi kom hem igen packades allt upp och sen var vi inne en stund tills det var dags för lillprupp att sovamiddag.


Jag gjorde då dagens första kaffe. Satte mig ute i solen och avnjöt de. Det härliga försvann... Jag hatar ganska många djur. Smykryp är äckliga, men jag kan vara vid dom bara dom inte är på mig. Ett djur hatar jag mer än alla - råttor. Och vad tror ni prasslar bakom mig i buskarna? Jo en råtta! Fy fan! Håret på kroppen reste sig och flera rysningar gick genom kroppen. Tur för mig att den blev lika rädd och sprang iväg så fort den hörde mig.


Där försvann det goda. Jag hade inte ro i kroppen att sitta kvar. Tog istället bort hängiga sommarväxter och planterade en stor maffig bollkryss. Blev riktigt fint och passade perfekt i krukan. Även där var det djur. Några av våra underbara myror hade hittat till krukan och där av måsta jag byta ut all jord. Hoppas dom försvann nu. Passade på att fylla poolen åt Ida i fall hon skulle vilja bada när hon vaknat. Sen satte jag mig och solade igen, fast ute på gräsmattan.


När Ida vaknade var det dags för mat. Provade icas pulled pork. Rätt gott faktiskt. Även Ida åt bra. Sen blev det sol, bad och lek. Vi blev ute ett bra tag. Ida var lydig och höll sig där jag kunde se henne. När vi kom in var Ida lortig och passade på att kissa på golvet. En dusch! Sen var det eftermiddagsmys. Film och soffan. Skönt att ta igen sig en stund. Tiden gick och Anders kom hem från jobbet.


Vi myste alla en stund innan det var dags för Ida att lägga sig. Idag somnade hon utan problem. Jag tycker verkligen om Idas rutiner för läggning. Ibland är det bara grin. En kväll fick jag nog och lät henne grina, kollade bara så att hon hade napp och snuttis. Sen den gången, när hon får för sig att grina, har det hysteriska grinet relativt snabbt avtagit. Hon vet att mamma ändå inte tänker komma och ta upp henne. Taskig, men jag tror att det är bra, hon lärde i alla fall sig nått.


Jag älskar dessa kvällar. Lungt vid halv sju. Nästan så att man har svårt att få tiden att gå. Jag tog mig en skön dusch och la mig sedan uppe i sängen och kollade tv. Det var väldigt skönt och jag höll nästan på somna. Gör mig nog klar för natten snart och ser om det är något bra på dumburken, vilket jag antar att det inte är. Jag är trött och sova låter inte heller dumt. Roliga lördagkvälla va?


      

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards