johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 17 mars 2014

Måndag

Av Johanna Östlund - 17 mars 2014 20:28

Den nya veckan och måndagen tog med sig vinter tillbaka. Va? Snö nu? Nej tack! Jag hade hoppats på en bättre start av ledigheten. Sol och varmt stog på min önskelista.


Morgonen började när en liten Ida hade sovit färdigt strax efter sex. Trött mamma! Det var bara att torka sömnen ur ögonen och kliva upp. Jippi, eller inte. Vi myste ner oss i soffan och hade det helt underbart. Inte ofta min lilla tjej vill ligga stilla. Jag passade på att mysa ordentligt. 


Alldeles för sent började vi göra i ordning oss. För mig tog det tid. Sen var det Idas tur. Bad, kläder och frukost. Blev lite stressigt på slutet. Dessutom kladdade hon ner tröjan, men den fick duga, torka torka. Dags att åka till dagis. En nöjd Ida vinkade hejdå då till pappan. Väl där blev hon ännu mer nöjd. Kröp direkt in till de andra barnen och började leka. Dockvagn... Oj så stadigt hon stog. Gick framåt och tog sig även några steg själv. Stolt mamma! Hon var så inne i dockvagnen att hon inte ens hade tid att säga hejdå. 


Jag for hem. Tog en kopp varmt och bara satt en stund. Sen var det dags att åka in till stan. Anders skulle besikta sin bil och så skulle vi handla lite till renoveringen på övervåningen. Plus att vi köpte saker till mitt lilla projket - hyllbygge. 


När vi kom hem började Anders på där uppe. Yes, hoppas att det blir bra nu! Jag själv packade in en massa papper och kartonger och for på återvinningen. Det var så mycke att jag får åka en sväng till imorgon. Hämtade Ida på dagis och så for vi till Harmånger för att panta tusen tals flaskor. Vad händer - jo just precis då krånglar den så vi far hemmåt istället. Får ta det en annan dag. 


Eftermiddagen kom och vi myste på här hemma. Mitt i allt säger Anders att han behöver spackel, som vi inte har hemma. Jag for ännu en gång in till stan. Spackel plus en rundstav till hyllan jag ska bygga, som vi inte hittade när vi köpte brädor. Hem igen. Anders satte i gång. Ida och jag hade det återigen mysigt. Idas farfar kom förbi en sväng och lekte lite. 


Vips var kvällen här och det var dags för Ida att lägga sig. Anders spelade. Jag tog mig ett glas vin och började på med hyllan. Anders kapade till längderna. Sen har jag mätt och mätt och mätt. Förborrat en massa hål. När jag kommer till att borra ett hål för rundstaven visar det sig att vi inte hade just den storleken vi behövde. Suck! Jag hoppas att Anders farmor har en sådan hemma så jag kan fortsätta imorgon. Då blir det spännande, ihop montering. 


Nu har jag placerat mig i soffan. Tänkte kolla på familjenannorlunda på play bara det slutar. Sen blir det nog natta för mig. 


En fin start på en ny vecka.


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards