johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 3 mars 2014

Välkommen måndag

Av Johanna Östlund - 3 mars 2014 19:07

Vi välkomnar den nya veckan och ska försöka gör det bästa utav den. Veckorna tickar och månaderna lika så. Vi har faktiskt gett oss ut i mars månad, utan att man knappt märkt det, tycker vi fortfarande är kvar i januari. Dags att vakna?!


Jag började dagen kvart över fyra. Förmiddagsvecka. Gick rätt hyfsat att komma upp idag. Känns inge roligt att jag har fyra tidiga mornar kvar att göra. Skulle vilja ha mer variation, men det är bara att acceptera läget. 


På jobbet gick allt bra. Det hände saker med jämna mellan rum. Sådana dagar är bra. Tiden flyter på och det känns inte allt för jobbigt. 


Efter jobbet svängde jag in på affären en snabbis. Köpte mig en hårfärg. Den här veckan kommer nämligen håret att få sig en rejäl genomkörare. Vilket känns spännande. Jag hoppas att resultatet kommer bli bra. Är väldigt trött på hur håret är just nu, förändring!


När jag kom hem sov lillgumman. Hon har fått en förkylning, antar att det är dagisbacillerna som hälsar på. Tycker hon gjorde det bra att gå tre hela veckor. Hon har var tröttare än vanligt, sovit betydligt mer än hon brukar. Men mellan sovningarna har hon vart rätt pigg. Lekt lite. Jag tyckte hon andades lite fort och tungt och lät ibland hon lite oroväckande. Ringde min personliga rådgivare som tyckte jag skulle ringa 1177. Sagt och gjort. Där är dom då inte oroliga för fem öre. Eftersom det är en tidig fas skulle jag avvakta, men tycker jag det blev sämre skulle jag kontakt vårdcentralen. Aja... Usch vad jag har blivit mjäkig. Var mycke coolare med Elias. 


När hon vaknat myste vi i soffan alla tre en stund. Sen var det dags att vinka hej då till pappan. Ja han ska jobba kväll. Väldigt konstigt! Tur det är bara den här veckan, sen kommer han vara hemma hela mars också. Sen börjar allvaret! Gruvar mig för allt pusslande! 


Vi har alltså haft tjejkväll här hemma idag. Lekt för att sedan vila en stund. Hon har betydligt mindre orka nu än vanligt. I vanliga fall är hon mellan golv och tak hela tiden. I den lilla flickan finns det mycke energi, inte still många sekunder. 


Nu har hon lagt sig. Dessför innan har jag gjort allt jag kan för att hon ska kunna sova bra. Fyllt näsan med koksaltlösning. Lagt en kudde under hennes madrass så hon kommer i högläge. Lurade i henne alvedon, blandade med vällingen. Nu hoppas jag att hon kan sova bra! 


Det blev kväll idag också. Vad jag ska göra i min ensamhet? Har en tvätt i maskinen som ska hängas. Diskmaskinen väntar på att bli urplockad. Klockan åtta ska jag se familjenannorlunda, härliga program. 


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards