johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 27 februari 2019

Sjukhuset

Av Johanna Östlund - 27 februari 2019 20:13

En ny vecka har kommit igång. Ja ta mig tusan, vi har redan kommit halv vägs. Som sagt dagarna springer på och jag försöker verkligen hinna med.


Veckan började bra. Vi skickade iväg Ida med farmor och resten av kusingänget på buspalatset vid halv tio. Där efter åkte Agens och jag till Harmånger för veckans handling. Mat och lite små saker för över tusen kronor. Hur kan det vara så dyrt? Huvudsaken vi blir mätt antar jag. När all mat kommit på sin plats här hemma åkte vi vidare mot stan.


Först gick vi och shoppade lite. Agnes behövde nya pyjamaser. Tydligen växer min lilla fröken och dom vi har nu åker upp i knävecket så fort hon rör på sig. Det var dags för en storleks uppdatering. Så ja det är kanske dags att uppdatera dom vanliga kläder också. Så man vet vad som behövs och inte. Dels för att shoppa nytt men nu när våren nalkas börjar det komma klädbytardagar och då vill man liksom veta vad man ska kolla efter. Hur som haver... Tre nya pyjamaser och en body blev det till Agnes. Jag fick en ny pyjamas och Ida fick dansskor (såna där mjuka). För ja min stora flicka ska nämligen börja på dans nu här i vår. Känns som att det kan vara nått för henne. 


Innan vi åkte hem åkte vi hem till min syster. Mys och kaffe. En massa bebisprat och kolla in lägenheten. Jag skäms men jag har inte vart där sedan dom flyttade in och hade ett lite mindre kaos. Nu väntar vi med spänning... Kommer bebisen snart? Hon hade tid igår, så jag antar att deras lilla flicka kan komma när som helst nu. Vi väntar med spänning och håller tummarna för att allt går bra.


Sedan blev det en lugn kväll för oss alla. Ja en måndag för man väl vara lite trött.? 


 


Dagen igår började tidigt. Vi hade nämligen ett sjukhusbesök att komma i tid till. Men innan Agnes och jag åkte mot sjukhuset lämnade vi av Ida hos farmor och farfar. När jag lite stressad hjälpte henne ut började bilden rulla. HJÄLP! Tur jag var på rätt sida av bilen och att jag hade dörren öppen. Så jag snabbt kunde hoppa in och få stopp på den. Men innan dess hann jag få hundra tankar, som alltid när det händer nått. Tänk om det hänt senare. För jag tänkte gå in med Ida och lämna Agnes i bilen. Nej fy jag för rysningar av bara tanken. Nu gick det bra och det är jag glad för.


Agens och jag fortsatte mot sjukhuset. Min lilla bebis hon charmade allt och alla. Undersökningen gick bra eller ja det vart mest prat. Man kan ju inte riktigt testa om hon verkligen är mjölkallergiker. Men nu ska vi testa och se hur hennes hud och mage blir. Men dom tog även ett blodprov som kunde visa om hon har antikroppar mot mjölk. Ja det skulle som jag fattade det avgöra hur länge vi ska köra mjölkfritt på henne innan vi testar mjölk igen. Äntligen händer det nått. När man är duktig får man alltid present på sjukhus, så en liten boll fick följa med Agnes hem. Innan vi for hemåt gick vi till apoteket och köpte med oss salvor och mjölkfriersättning.


Sedan åkte vi till Sågtäkten för att höra om Ida ville följa med oss hem. Men nej hon skulle så klart vara kvar. Så hon kom sedan på eftermiddagen. Men vi stannade en stund vi också och myste med kusinerna från Stockholm en stund. 


Eftermiddagen kom och jag åkte faktiskt och tränade. Var ett tag sedan. Men det var skönt som alltid bara man kommer iväg. Sedan blev det soffläge resten av kvällen.


   


Idag har vi haft en hemmadag. Skönt det också. Ida var återigen tillbaka på dagis. Ja i och med sjukhusbesöket igår fick hon stanna hemma. Jag har gjort allt i min makt för att underhålla våran lilla Agnes idag. Hon som numera kryper överallt och speciellt på ställen hon inte får. Eluttag och sånt där ni vet. Suck! Så ja nu har vi att göra på dagarna. Kvällen är här och barnen sover och vi vuxna ska mysa en stund innan det är dags för sängen.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards