johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 18 februari 2019

Hembesök och 30 år

Av Johanna Östlund - 18 februari 2019 22:11

Som vanligt går helgen alldeles för fort. Återigen är det måndag och ny vecka. Tiden bara springer på...

Jag avslutade fredags kvällen med att åka in till stan för att äta med mina gamla jobbarkompisar. En kväll på 49:an med ett härligt gäng. Och det värmer lite extra att dom saknar en. Tråkigare att man inte ska tillbaka. Ja tänk om det vart annorlunda. Men nu blir det bra vilket som. Att vara positiv behövs ibland! Der blev en bra kväll helt enkelt.

Lördagen kom och inte vilken lördag som helst. Jag fyllde ju nämligen 30 år. Alltså hur kunde det hända? Var inte jag 22 nyss??? Hur som haver känns det rätt stort på nått vis. Ett mål i livet.

Det blev en fin födelsedag. Restaurang besök och trevligt sällskap. God mat och spel. Vi hade en sån fin kväll att vi inte kom hem förens vid tre tiden. När var man uppe så länge senast?

Söndagen blev en lugn historia. Sovmorgon!!! Men man var ändå trött och sliten fast jag inte drack så mycket. Vi lullade mest runt här hemma tills det var dags att hämta hem barnen.

Började med grabben i Forsa. En glad kille som tydligen hade saknat sin mamma. Men innan vi for var det den obligatoriska kaffe slurken. Sedan skulle tjejerna hem också. Vi hämtade dom efter vägen. Och hos svärföräldrarna blev det också lite fika och lek innan vi for hem. Även där fanns det två tjejer som saknat sin mamma lite. Alla samlade igen!!

Idag är det måndag och vi återgår till der vardagliga och rutinerna. Efter att vi skjutsat Elias till skolan skulle vi få hembesök av BVC. Men först hann jag snygga till lite. Eller ja sånt jag brukar göra på helgen men som inte blev denna gång.

Allt såg bra ut med våran lilla sötnos. Hon växer som hon ska, efter sina kurvor. Jag fick lite tips mot hennes tröga mage. Även att vi borde ge lite extra fett i maten ett par tre gånger per dag. Vi pratade om utslagen och remiss till sjukhuset (som vi borde fått redan). Hon tyckte att jag skulle ringa dit. Så efter att hon åkt gjorde jag det och fick minsann en tid redan till vecka. Konstigt det där att dom har tider men inte ger?? Jag menar det handlar ju om ett litet barn. Strunt samma nu har vi en tid och hoppas att det blir bra.

Eftermiddagen försvann som vanligt. Vi gjorde mat och sen skulle jag faktiskt åka och träna. Skit jobbigt men kul. När jag kom hem låg barnen i sina sängar. En sov och dom andra två myste. En lugn kväll här hemma om andra ord.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Skapa flashcards