johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 12 december 2018

Sjukstuga

Av Johanna Östlund - 12 december 2018 21:29

Dagarna går och sjukstugan fortsätter. Men vi försöker hålla humöret uppe så gott det går. Vi tar oss igenom det. Det är mest synd om Ida som får gå igenom det. Men nu vill vi ha tillbaka våran tjej.

Måndagen gick... Jag fick lite hjälp med barnpassning både vid hämtning och lämning. Tur det för Ida var inte direkt pigg då även om febern lagt sig. Trött och allmänt dålig.

Eftermiddagen gick och innehöll det vanliga matlagning, läxa och mys. Det var även dags för veckohandling. Så jag åkte iväg helt själv och handlade - lyx. Bara en sann mamma säger så va?? ?

Jag hade även ett paket. Ett sånt där god jul Johanna önskar Johanna. Nya sängbord! Våran julklapp till oss själva. Så när barnen somnat byggde jag ihop dom. Så fint! Även tavlan på barnen har kommit upp. Nu börjar det kännas klart på riktigt vårat sovrum.

Igår började vi dagen lite extra tidigt för att sjunga för våran älskling och pappa. Grattis på 31-års dagen!! Lite kläder och lotter blev årets present.

Även idag kom Lena till oss på morgonen för att passa Agnes och Ida medans jag skjutsade Elias till skolan. Men nu känns det lite bättre... Hon piggnade på sig lite under dagen. Härligt! Men vill gärna vila och äter inte speciellt mycket.

Det gick bra att hämta Elias. Dock ville Ida sitta kvar i bilen. Jag hatar att lämna barnen, men det gick bra. Sen sprang jag in och handlade hårdfärg och diskmedel på rusta. Vi köpte även med max mat hem, bara för att Ida var så hungrig. Men inte åt hon för det. Suck!! Eller jag typ två chiken nuggets.

Kvällen kom fort. Matlagning, tårta och baka julgodis (snickers). För att avsluta med kvällsfika och läxläsning.

Idag har vi haft en lugn dag. Även idag känns Ida lite piggare. Hon har orkat spela tv-spel. Hurra! Och några tuggor fler har det blivit i magen. Hon åt även en dammsugare när svärföräldrarna kom förbi för att fira Anders. Vi andra mumsade på tårta och bullar.

Annars har det blivit mycket tv-spel idag. Elias blev glad att få en spel kompis. Jag har hunnit med lite vardagliga sysslor också. Tvätten viker inte sig själv.

Nu är det kväller. Barnen sover och vi njuter av tystnaden. Bara vara för en stund.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Skapa flashcards