johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 24 april 2018

MVC, kurs och klippning

Av Johanna Östlund - 24 april 2018 20:33

Hej och välkommen vecka 17 och slutet av april. Ja men alltså! Nog för att jag tjatar om det varje gång, men visst känns det knäppt att det är maj i nästa vecka? Vart tog februari, mars och april vägen?


Veckan började som vanligt med jobb och dagis. Och ett farväl till pappan som återigen åkte till Sundsvall. Jag är inget fan av dessa mornar. Börjar faktiskt lite smått längta tills jag slutar jobba. Och barnen tar sommarlov och vi får våran bebis. Denna väntan.


På jobbet gick det bra. Hade faktiskt lite att göra, ränna i herrarnas omklädningsrum för att jaga skåp till sommarjobbarna. Gick ner och pratade med mina kollegor. Och vips var klockan fyra och jag gav upp. Åkte till post nord för att hämta Elias cykel. Jag hoppas vi får en glad kille när han kommer hem. Anders måste fixa lite med den bara men annars är det bara att cykla. Träning träning!


Hämtade en glad Ida på dagis. Som alltid hade det gått bra. Min fina tjej! Vi åkte hem och gjorde mat. För att sedan gå ut i regnet och plantera lite och packa ur cykeln från bilen. Och sen blev vi trötta. Ida hon somnade före klockan sju. Så jag fick en lugn kväll. Men även jag gick i säng i tid. Ja man är liksom så där väldigt trött just nu på kvällarna. 


Idag tog vi sovmorgon. Att få sova en timme extra gör mycket. Härligt! Skjutsade Ida på dagis för att själv åka på kurs. Ja nu ska jag tydligen lära mig xl på riktigt. Aja jag får nått att göra i två dagar i alla fall. Och det var ju rätt enkla övningar. Men om jag kommer komma ihåg det sen det vet jag inte. Och massor med fika och lunch blir det. Ja man behöver inte gå hungrig om man går på kurs i alla fall.


Jag måsta smita lite tidigare, men jag tror jag hade jobbat i kapp det dom skulle hinna idag. Sedan åkte jag till barnmorskan. Allt såg mycket bra ut. Magen växer enligt min kurva, den översta. Och lillans hjärtljud låg på 142 slag/minut. Hon ligger just nu i alla fall med huvudet nedåt. Vilket jag kunnat gissa på. Jag känner nämligen av några små fötter som trycker långt upp på magen. Alla andra värden så mycket bra ut. Ja förutom blodtrycket som jag måsta göra om 3 gånger innan barnmorskan var nöjd. Tur var det väl att det gick ner när jag väl fick sitta lugnt. Ja det har tydligen med havandeskapsförgiftning att göra. Och det känns inte som jag vill ha. Nej fy! Och sen mina sammandragningar som kom efter magsjukan. Dom gör inte ont men kommer ett par eller fyra gånger per dag ungefär. Så det skulle jag hålla kolla på så att det inte trappas upp ännu mer. För som sagt annars går det ju rätt bra nu i graviditeten. Lite tröttare än vanligt kanske och att jag börjar känna mig lite otymplig. Men men det är väl sånt man får räkna med. 


Efter att jag hämtat Ida åkte vi hem och åt mat. Sedan fick hon sig ett bad. Ren och fin! Sen skulle hon promt klippa håret. Ja helst väldigt kort. Men mamma bestämmer och vi klippte väl av en decimeter eller så. Så nog blev det kortare allt. Hon blev nöjd och det är väl huvudsaken. Eller hur?


Och jag nu börjar det bli kväll. Ida har lagt sig och sover. Som det känns för mig blir jag inte uppe allt för länge till heller. Vi ska orka med morgondagen också.


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards