johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 8 april 2018

En lång vecka

Av Johanna Östlund - 8 april 2018 18:54

Äntligen! Ja äntligen har vi kommit till slutet på denna vecka. Det har varit en vecka som inte direkt har fallit mig i smaken. Men nu så lägger vi den bakom oss. 


Ja vi började ju om med magsjuka, precis när vi trodde att vi var fri den. Ja i måndags var det min tur. Hurra! Eller inte. Det var tur för mig att det fortfarande var helg. Så jag inte var hemma ensam med barnen. För det hade jag inte klarat. Jag hade nog med mig själv, om man säger så. 


Påsklovet började inte direkt som vi tänkt oss. Senare under tisdagen var det Elias tur. Då var det bara att försöka ro detta i hamn. Jag klarade det! Tänk er att själv inte vara helt hundra och sen behöva torka spya från någon annan. Hua! Men som sagt vi överlevde det med.


Att sedan behöva vara inlåst i sitt eget hus är en jobbig känsla. Men precis så känner jag när sånt här händer. Och ja man vill ju inte smitta andra. Tillslut tappar man kontrollen och man behöver bara fly här ifrån. Ja tänk er rastlösa barn och en ännu rastlösare mamma. Blä!


Framåt helgen började det ljusna. Vi alla var friska. Så lite bra saker har vi gjort också. Vi åkte till leksaksaffären. Nöjda barn om inte annat. Ida ville ha ännu en docka och fick det. Elias ville ha ett spel som han fick. Ja vi fick komma hemifrån och det var huvudsaken. Sen att jag behövde spendera en hel del pengar kändes just då inte så viktigt. 


Jag fick för mig att baka bröd. Jag bara älskar detta bröd. Min mamma bakade det ibland när vi var liten. Det är bara så himla gott. 


Igår efter en förmiddag hemma med biltvätt och utelek åkte vi hem till mina föräldrar. Barnen blev nöjd och jag fick komma hemifrån ett tag. Dessutom behövde jag inte laga någon middag. Så himla skönt att få lite av mammas mat. Visst smakar det hundra gånger godare då? Vi fick en härlig eftermiddag. När vi kom hem blev det lite mys med chips och dip. 


Idag har vi haft en rätt så bra dag. Städat lite, ja lite till. Barnen har lekt bra tillsammans. Vi har spelat spel, vart ute och lekt och spelat lite till. Elias tyckte verkligen om sitt nya spel. Sedan åkte han hem till sin pappa. Hejdå min lilla älskling. Ses snart igen, ja en vecka går ju allt som oftast fort.


Nu är kvällen här. Jag känner bara blä just nu. Och längtar verkligen till morgondagen då vardagen är tillbaka igen. Jag har nog aldrig längtat så mycket efter det. Lämna hemmet, träffa andra människor, bara tänka på mig. Det är precis vad jag behöver. Heja kvällen, får vi sova snart!?


Annars då? Jo men magen den växer, tror jag. Man märker inte så nog själv. Jag har märkt en del förändringar där inne den här veckan. Våran lilla bebis börjar bli större och det märks. Sparkarna börjar bli kraftigare och allt börjar komma så högt upp. Sedan har jag fått mer sammandragningar. Och om jag kommer ihåg rätt så är det ingen fara om dom inte gör ont och det gör dom inte. Ja nej vi håller väl bara på att börja förbereda oss. Även om det är tre jäkligt långa månader kvar hoppas jag att det kommer gå fort. Det är ju bara två delmål kvar nu som jag strävar efter. Först ska jag och några till åka till Ullared. Fy tusan vad roligt. Och lite till bebisen ska köpas och till oss andra och hemmet. Ja man vet inte så noga förens man är där. Sedan har vi kommit så långt att det är dags att gå hem på mammaledighet och bara vänta in den lille som gömmer sig där i magen. Så nu kör vi det sista!!!


       

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards