johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 25 mars 2018

Helgen lider mot sitt slut

Av Johanna Östlund - 25 mars 2018 19:04

Vilken helg vi fick! Och nu lider den mot sitt slut. Ja det är ett under hur fort en dag eller tre går. 


Vi började med en lugn och mysig kväll i fredags. Ja solsidan filmen, godis, frukt och påskmust slår det mesta i mina ögon. En riktigt hemmakväll. 


Lördagen började tidigt. Ja barnen har som väckarklockor i sig efter en vecka med tidig uppgång. Så någon sovmorgon kan man glömma. Det gjorde inget. Jag skulle ändå upp. Japp det vankades klädbytardag i Enånger. Som alltid lämnade jag även in, för att förhoppningsvis bli av med lite kläder och leksaker som bara ligger här hemma. Denna gång kände jag att jag ville kolla lite också, hade lite som skulle behövas här hemma. Några saker kan jag nu bocka av. Jag fick även med mig Sara för lite sällskap, vilket inte var särskilt svårt. 

Elias fick en hel del. Jacka, fotbollsskor, två tröjor och ett par shorts. Ja jag är riktigt förvånad att jag hittade så mycket till honom. Ida fick ett par överdragsbyxor, klänning, shorts och tröja. Det jag blev mest besviken på var nog att det inte alls fanns så himla mycket till våran lillasyster i magen. En body och ett par byxor blev det till henne. 


Efter att jag lämnat av Sara åkte jag till stan en sväng. Ja tänka sig det är ju påsk nästa helg. Och istället för massor av godis får våra barn påskpresenter istället. När jag var klar med det åkte jag tillbaka till klädbytardagen. Ja det var dags att hämta hem sakerna som inte blev såld och förhoppningsvis lite belöning. Lite klirr i kassan blev det, som kommer användas i stundade ullaredsresa. 


Sedan blev det en lugn kväll för mig. Ja man blir rätt trött av att vara preggo och flänga runt. Så det var precis vad jag behövde. 


Idag är det söndag och en dag i Sundsvall var planerad. Ett besök till Leo´s lekland och barnen var väldigt taggade. Som Ida längtat efter det här. En massa lek och bus blev det. Vi fick även med oss Elias pappas familj. Extra roligt och extra busigt. Sara och jag smet även iväg en sväng för att besöka lager 157. Ja man kan inte åka till Sundsvall utan att gå på den affären. Där fyndar man alltid. Så även denna gång. För 350 kronor fick jag fyra tröjor, två till mig, en till Anders och en till Ida. Även en åkpåse till lillasyster i magen. Roligt att få mycket för pengarna. Inte förens vid halv tre sa vi hejdå till varndra och började färden hemåt. Men först gjorde vi ett litet stopp på jula. Japp vi åkte bara några meter. Anders skulle ha en sak för att kunna använda spikpistolen. Så nöjda och glada blev vi alla!


Väl hemma var jag så trött och hungrig. Vi började med pizzamiddag och sedan lite slapp i soffan. Det tar på krafterna. Anders fick dock upp farten. En massa golvlister spikades fast och även fönsterlister i Idas rum. Ja men nu håller vårat hus på bli klart, den andra, tredje eller hur många gånger vi nu gjort om. Men men nu börjar vi se slutet. Vi får hoppas att övervåningen blir så där bra som man hoppas. 


Nu är det kväll. Dags att börja göra sig klar för sängen. Det vankas en ny vecka, ännu en vecka som gräsänka för min del. Så den energi som kan få tas gärna emot. Alltså ska vi snart göra kväll här hemma.


           

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards