johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 29 januari 2018

Kalas, kompis och böcker

Av Johanna Östlund - 29 januari 2018 19:46

Välkommen måndag och ny vecka. Jag tänk tiden går verkligen fort just nu. Ska jag vara helt ärlig tycker jag att det känns okej. Vi har mycket att se fram emot, men just nu känns det som att juni får komma typ NU. Det är mysigt att vara gravid, men efter varje vecka känner man hur otymplig man börjar bli. Saker som vart lätt innan blir svårare och svårare. Så ja juni får komma fort, fast just nu känns det som en evighet.


Nog om det. Våran helg fort. Vi var knappt hemma. På lördags förmiddagen kom Mattias och hämtade Elias. Det var dags att kalasa med en kompis som inte kunde komma dagen efter på det riktiga kalaset. Så vad gör man inte. Istället fick vi låna Edwin någon timme för lite kompishäng här hemma mellan Ida och Edwin. Vi såg knappt skymten av dom. Dom lekte så snällt. Roligt och dom är ju söta. 


Framåt eftermiddagen tog jag med mig både Ida och Edwin och åkte till Forsa. Lämnade av Edwin och pussade Elias lite. Sedan åkte vi vidare mot Enånger för att fira min mormor och morfar som fyller år i dagarna. Mat och tårta och trevligt umgänge.


Klockan blev rätt mycket innan vi kom hem. Och då blev det en dusch och hopp i säng för Ida. Och vi vuxna var inte uppe allt för länge till vi heller. 


Igår var det söndag. Och våran eftermiddag var uppbbokad. Men först kunde vi ta det lugn och bara vara. Jag själv har kommit in i en läs period. Grymt bra böcker. Ni vet såna man inte vill lägga ifrån sig. Då är det bra betyg från mig. Precis så vill jag att det ska vara. 


Sedan gjorde vi oss kalasfina, på med fotbollskläder. Ja det var ju Elias kompiskalas med fotbollstema. Tyvärr fick han två återbud, men en kompis räckte gott och väl. Han var nöjd efter dagen och det är huvudsaken. Vi stannade kvar en tag till, på Elias begäran. Då blev vi bjuden på pizzamiddag. Gott! Tack för en trevlig eftermiddag!


Efter flera timmar tackade vi för oss och åkte hem. Hem till lugnet. Boken och handboll blev våran kväll eller min kväll. 


Idag är det måndag. Och det är dags för jobb igen. Trött som få, men snart är jag nog inne i det. Till helgen när man får sova igen. Ida la sig för en stund sedan och jag har tagit mig en dusch. Och ska nu sätta mig i soffan en stund innan sängen kallar. Blir nog en tidig kväll som det känns.


     

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards