johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 26 december 2017

Julen

Av Johanna Östlund - 26 december 2017 10:54

Julen närmar sig sitt slut, redan annandagen. Men innan vi körde igång med julmys hade vi några härliga dagar. 


Under lördagen var vi ute och fladdrade. Vi började med stan på morgonen. Ja ni vet handla det allra sista och få dom där perfekta julkänslorna. Vi var där med mamma och syster. Barnen hade det roligt med moster. Dom fika och greja, medans jag och mamma flängde runt. Vi fick med oss det vi skulle.


Sedan åkte vi till min farmor för att lämna julklapp. Där blev det fika också. Barnen lekte. Sedan bar det av till Enånger för att lämna julklappar till min mormor och morfar. Även där blev vi kvar ett tag. 


När vi kom hem var vi alla så där sopslut. Ida fick feber och somnade i soffan. Jag vilade och Elias städade sitt rum. Världens duktigaste kille. Sedan hjälpte han mig att städa här nere.


Pang blev det uppesittarkväll. Bingolotto och godis. Barnen ville så klart vara med och spela. Två bingon orkade dom med innan det blev sängen. Det var förväntansfulla barn som jag la. Godnatt mina saktter!


Julaftonsmorgonen blev jag väckt av Elias som hittat ett paket från tomten. Där i låg det ett par byxor. Som han hade på sig och tyckte dom var skitsnygga, "Mamma tänk att tomten visste min storlek för dom här var perfekta". Ja tänk att ibland uppskattas kläder. Även Ida blev glad för sin klänning och strumpbyxor. Och dessutom hade tomten lämnat många paket nere vid granen. Så där klämdes det och lästes det för att veta vilken som skulle få dom. 


Vi började göra oss i ordning. Lite mat skulle förberedas. Och barnen dom bara gick och väntade. Väntade på att alla skulle komma och väntade på tomten. Ja undra hur många gånger dom frågade? 


Vi fick en himla fin julafton tillsammans med min familj. Lugn och fridfull. Glada barn. Ja allt var verkligen helt perfekt. Tack så himla mycket för allt!


Igår var det dags att öppna paket igen för barnen. Vi åkte en stund till Anders föräldrar för att fira lite jul. Innan det var dags för en annan att åka på jobb och skjutsa Elias till sin pappa. Tack återigen för fina presenter!


           

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards