johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 4 augusti 2017

Majas café, loppis och mössön

Av Johanna Östlund - 4 augusti 2017 08:25

Godmorgon regniga fredag! Här sitter jag med en kopp kaffe och njuter av morgonlugnet. Precis så där som jag vill ha det. Och försöker klura på vad som ska hända denna dag.? Vi har i alla fall haft ett par härliga dagar. Men shopping, sol och bad.  


I onsdags bestämde jag med grannen att vi skulle ta oss en sväng. Besöka mysiga ställen. Jag hade turen på min sida att Ida fick barnvakt under tiden. En eftermiddag hos farmor och farfar tackar hon inte nej till. Så framåt eftermiddagen for vi mot Söderhamn.


Vi började med en loppis i söderhamn. Där hittade vi inget som föll oss i smaken direkt. Eller jo nått fanns det fast det kändes alldeles för dyrt. Men jag hittade en kaffepannan till mamma, som hon letade när vi var iväg på loppistur. Så hon blev glad i alla fall.


Sedan åkte vi till Majas café. Vi började med fika ute i trädgården. Sedan började shoppingen. Först ett varv och sedan ett till för att ta med sig dom godbitar man hittade. Och ja det blev en del. Bricka, vas, decilitermått och halvlitersmått och en oljelampa/fotogenlampa eller vad det nu heter. Nöjda och glada for vi hemåt. 


Innan vi riktigt kom hem svängde vi in på rusta i stan också. Hittade lite smått och gott där också. Bland annat nya sängkläder. Nytt och fräscht och nu kan jag ta bort gamla som jag inte vill ha längre.


Det blev en fin dag och mysig kväll.


Igår bestämde vi oss för att åka hem till mamma och pappa. Men dom var inte hemma utan på mössön. Och det väder som var hamnade vi på precis rätt ställe. Sol och bad. Synd bara på molnen som kom. Men vi fick en härlig dag ändå. Till och med jag badade. Ja till en början var det riktigt varmt och skulle jag bada nått i sommar var det nu. 


Vi stannade ända till eftermiddagen, efter middagen. Vi fick en härlig dag. Träffade min farbror, lillasyster kom efter jobbet också och så klart min mamma och även min farmor. 


När vi kom hem sprang kvällen iväg i ett fasligt tempo. Och vips var det dags att hoppa i säng. 


Idag får vi se vad som händer. Om hemmet får sig en omgång. Till affären skulle jag också behöva åka. Men jag har en leverans som kan komma när som helst idag, jag hatar sånt. Det måste väl räcka att ta mellan några timmar och inte en hel dag? Vi får helt enkelt se vad som händer.


   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards