johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 6 april 2017

Birsta och hemma dag

Av Johanna Östlund - 6 april 2017 21:17

Igår förmiddag packade vi in oss i bilen för en färd norrut. Det stog nämligen Sundsvall och birsta på schemat. En hel dag med mina barn och ingen var lyckligare än dom. 


Vi började med några affärer för att vänta in moster Sofia och Wille. Tillslut gav vi upp och gick in på dagens höjdpunkt - Leos lekland. Oj vad dom härjade, men allra först var dom lite försiktiga. En massa lek alltså och lite fika hann vi med innan vi for vidare för lite shopping.


Och shopping blev det. Hade fyra stycken som jag behövde handla presenter åt. Och sedan hade jag barnen med mig, så jag behöver nog inte förklara att det gick lite pengar. Den här ska jag ha!!! Och just när vi är i Sundsvall brukar dom få lite dyrare saker. Men denna gång gick det verkligen över gränsen. Och det vet dom om och nu är det slut shoppat för ett långt tag framöver. Punkt! 


Presenter blev det. Så nu är jag klar fram till någon gång i slutet på sommaren. Dom fem som fyller nu inom någon månad är klar. Så skönt. Nu väntar vi bara på tårtan.


När vi kom hem var klockan mycket. Jag dog i soffan och barnen som somnade i bilen lekte för fyllt med sina nya dyra leksaker. Tur för dom liksom. Så mycket mer blev det inte igår. 


Idag har vi haft en skön hemma dag. Anders var hemma tills efter lunch någon gång. Ja tänk att många ska klaga över mitt jobb, men jag börjar undra hur mycket jobb DOM verkligen gör under en dag. Låter lite väl lätt med en massa fika och ett jobb hos någon. 


När vi ändå var hemma så fick det bli lite städning. Hela nedervåningen blev ren och fin. Men jag vill göra mer. Känns som att det är dags för lite mer förändring. Vill få in våren här hemma. Barnen har lekt riktigt bra tillsammans, såna dagar är verkligen guld. 


En liten handling blev det också. Och hämta ut ett paket. Ja det är ju påsk snart och istället för godis blir det nått annat. Får väl se om dom blir nöjd. 


Sedan rullade eftermiddagen och kvällen på i väldans fart. Mys i soffan, dusch och bad för barnen, ostkaka. Nu sover barnen och det är väl lika bra att en annan gör kväll också.


   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards