johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 23 februari 2017

BVC och bio

Av Johanna Östlund - 23 februari 2017 21:23

Som vanligt går dagarna och veckorna fort. Mer än halva ledigveckan är REDAN gjord. Jag kan verkligen inte förstå. Kan vi stoppa tiden nu, för att ha en chans att hinna njuta lite. Det gäller verkligen att ta vara på dagen.


Igår var det BVC på schemat. En tidig morgon för oss som gällde, eller ja kliva upp i tid i alla fall. Efter en lugn morgon med kaffe var det dags att åka. Ida var duktig och fick godkänt i allt. Först fick hon rita, gubbar och lite sånt. Även berätta färgen vilket gick galant, alla rätt. Till den jobbiga biten, att leka pirat. Nej det var ingen höjdare att ha en lapp för ögat. Men måste man så måste man. Och hon såg allt på tavlan, till och med det minsta som man inte behövde se. Som avslut kollade vi hörseln. Ja hon hör, även om det ibland inte riktigt känns som det. 


Innan vi åkte hem var det lite saker som skulle uträttas. En snabb handling på byggmax, även ica maxi och A&H. Sedan kände vi oss nöjda och for hemmåt. 


Hem till våra killar. Ena tv-spels galning och andra renoverings sugen. Ja det var väl bara att kavla upp ärmarna och köra. Anders tog tag i garderobsdörrar och jag fick äran att fixa till dörrfoder vid ytterdörren vi inte använder. Slipa, latexfoga (japp första gången någonsin och det blev rätt hyffsat) och måla en vända. Där försvann våran eftermiddag och kväll. Efter att vi lagt barnen fick vi en liten kväll innan vi också gav upp.


Idag blev det en morgon fylld med en massa göra. Ja jag fattar inte riktigt hur jag hann med. Städade toaletten. Gick ut för att ta in soptunnan och insåg att en skottning behövdes. Tydligen hade det snöat i natt också. Suck! Sedan gick tvättmaskinen för fullt och jag hann även med att dammsuga och torka golven både uppe och nere av bara farten liksom. Men först fick jag mig en lugn morgon med en kopp kaffe. Ja man får tydligen mycket energi då.


Efter lunchen gick vi alla ut. Vilket väder. Jag måste nog ändå säga att det är rätt härligt när solen lyser och det finns snö på marken så att man kan göra nått när man är ute. Anders och jag satt i solen med en varsin kopp kaffe medans lekte barnen i snöhögen som blivit. Sedan gick vi till slänten för att åka lite snowracer. Ja rätt roligt för vuxna också. 


När vi kom in lite halvfrusna myste vi på olika håll. Lite tågspel hann vi med också innan det var dags att göra sig i ordning och laga mat. En skön dusch för min del. Tog även bort plasten från min tatuering, så nu kunde jag äntligen se hur det verkligen såg ut. Jag är fortfarande nöjd. En pizzamiddag och lite kaffe med svärmor hann jag med innan det var dags att åka mot stan. 


Ja lite egentid så där på kvällen var välbehövligt. En riktigt bra kväll, bio med Sara. Det var inte vilken bio som helst utan vi fick äntligen se andra film med mr gray. Den var betydligt mycket bättre än första. Ett bra avslut på en bra dag helt enkelt.


     

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Skapa flashcards