johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 11 januari 2017

Grattis världens bästa Elias

Av Johanna Östlund - 11 januari 2017 21:59

Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag?

Nej det är ingen vanlig dag för det är

Elias födelsedag.

Hurra! Hurra! Hurra!

 

Tänk att det är sex år sedan min älskade Elias kom. Jag minns det som igår. Så liten och helt perfekt. Älskade du.

 

Vi började dagen med skön sång, presenter och tårta med ljus. En glad och nyvaken 6-åring. Älskade lilla vän... Tänk att du nu är 6 år. För mig är det ofattbart. Var inte du min bebis nyss? Att du ska börja skolan, förskoleklass, lekis, eller vad det heter nu för tiden.? 

 

Det blev en nöjd och glad kille i alla fall. Nytt tv-spel, gubbar till lego dimension, start wars saker (gubbar, filt, väggdekoration), labyrint spel och pysselbok. Säkert nått mer också, men mitt minne är bra men kort.

 

Vi myste på här hemma. Anders åkte till skolan och vi andra bara flöt omkring. Men vid nio tiden var det dags att ta tag i dagen. Gjorde oss redo för en dag ute på språng. Vi började med affärer. Jag var inte klar med en julklappen till min syster och hennes kille. Nu är det ordnat i alla fall. Knäppte kort till mamma på en sak jag önskar mig i present, en stor ljuslyckta som kommer passa så bra i vår matsal när den nu blir klar. 

 

Därefter åkte vi ner till stan. En liten överraskning till barnen, bowling - premiär för barnen. Jag tror dom tyckte att det var roligt. Och dom var faktiskt duktiga. Elias började starkt och ledde över oss alla under några kast, tills mamma och jag kom igång. Fas Elias hade vela vunnit, "det hade varit roligare om jag vann mamma". Huvudsaken är väl att man har roligt tillsammans.?

 

Efter bowling blev det badhuset med ett kort stopp hos min farmor i mellan. Fyllde på med energi och sen var det full fart på badet. Elias är som fisken i vattnet. Dyker och simmar (nästan!!!). Han har blivit så duktig. Till sommaren kommer han nog på det ordentligt, om det blir en varm sommar med mycket bad vill säga. Ida är lite mer försiktig. Vill gärna ligga och flyta på en madrass. Absolut inte komma under vattnet. Men det otänk bara hände, det jag har lite fobi för när man vistas ute bland folk. En liten pojk fick en kallsup och hostade så mycket att det kom upp spya. Alltså, åh nej. Jag kunde inte bada nått mer. Men mamma och barnen fortsatte en stund till. Blä! Lite bubbelpool och sedan chips och dricka i bastun innan vi var redo att lämna badhuset. 

 

Vi avslutade dagen hemma hos mamma och pappa med pizzamys. Men vi blev inte allt för länge. Klockan hade tickat iväg och Elias ville hem till sina nya presenter. Så efter maten tackade vi för oss och for hem, trötta och nöjda efter en hel dag ute på språng. Tack kära mamma för en rolig dag.

 

Väl hemma blev det mys. Barnen somnade i bilen och var trötta. Dom kollade på film och jag började med den sista väggen i matsalen. Upp med renoveringstapet. Ja nu var den biten klar. Fast förra väggen jag gjorde i veckan blev inte Anders helt nöjd med. Så den har han fixat till lite. Men nu får det duga till kalaset. Det är i alla fall vitt och fräscht. Nu behövs bara en storstädning. Och sedan hoppas jag att det går fort att få klart väggarna åtminstone tills Ida fyller år. Taket kommer nog få vänta ett tag till.

 

Efter en dag med mycket roligt säger vi nu godnatt från detta hus. Det sägs att det kommer en ny dag imorgon. Då ska det bakas och grejas. Även lite städning skulle behövas. Vi gör det vi hinner.

 

     

 
 
felix

felix

11 januari 2017 23:12

Grattis ifrån felix, hoppas din dag blir underbar som alla andra dagar

http://bettingsidor.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards