johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 2 oktober 2016

Mammavecka

Av Johanna Östlund - 2 oktober 2016 20:31

Ännu en vecka lider mot sitt slut. Söndagen är här! Som alltid har veckan sprungit iväg. Varför ska den gå så där lite extra fort så fort man är ledig? Nej det har inte jag heller förstått.


Imorse var vi uppe tidigt igen. Var den runt sju? Jag minns inte. Jag var trött. Men med min nya morgon tradition, kaffe i köket vid datorn, piggnar man på sig rätt snabbt. Redan vid nio var vi klara för dagen.


Innan tio hade vi hinnit åkt till affären. En liten lätt handling blev det. När vi var där blev vi bjuden på lunch hem till Elias pappa. Vi hann inte vara hemma länge innan det var dags att åka. 


Mot Forsa och det är alltså dags för mammavecka. Lek och bus för barnen. Alltid så himla roligt att se. Dom alla är som syskon. Våra gullungar. Runt ett tackade vi för oss och åkte hem. 


Jag började på med dagens middag - kalops. Medans spelade barnen tv-spel och datorspel. Allt var frid och fröjd. Men efter maten när en annan blir trött, då kör barnen full fart. Vad dom bråkade eller rättare sagt retades. Då blir man lite less, eller hur?


Jag kom med förslag om att gå till parken. Friskluft och barnen fick göra precis vad dom ville. Dom nappade, hurra! Dom lekte, bråkade och jag fick ta lite kort på barnen. Ja ännu en dag plockade jag fram min kamera. Älskart! Mer sånt tack. 


När vi kom hem var klockan sex och barnen ville spela spel. Yatzy och pettson spel. Sedan var det dags för kvällsfika och hopp i säng. Elias somnade som vanligt först. Ida tog det lite längre tid för, tur hon somnar bäst själv.


Jag har hamnat vid dator med en kopp te. Ett bra kvällsmys. Snart blir det nog soffan med min andre hälft. Men det blir en tidig kväll. Upp och hoppa kvart över fyra imorgon. Det är dags för förmiddagvecka alltså. 


           

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards