johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 9 september 2016

Underbara dagar

Av Johanna Östlund - 9 september 2016 14:55

Att få lämna hemmet, helt ensam. Det är underbart och behövligt. Men samtidigt får man en rejäl käftsmäll när verkligheten kommer i kapp. Tänk att barnen ska vara så snälla och fina när jag inte är hemma. Dom blir som monster. Jag fattar inte! 


Som vi har längtat, över ett år. Nu var det äntligen dags igen. Våran nya tradition. Destination Ullared! I tisdags morse satte vi oss i bilen, tidigt. Vi hade många timmar i bilen framför oss. Tänk att det kan vara så roligt att åka bil. Ja men ni vet när man är så där glad över att äntligen vara på väg. Mycket tok och enorma fantasier. Det kan faktiskt göra det roligt. 


Runt fyra var vi äntligen framme. Hämtade nycklar, slängde in packningen och sen var det direkt iväg till gekås. Handla handla handla! Jag höll mig på en bra nivå, medans dom andra två verkligen shoppade loss. Till kvällen blev det vin och en massa prat. Fast så värst länge höll vi inte på, vid nio låg vi i sängen.


Under onsdagen var det den riktiga shoppingdagen. Innan vi kunde börja shoppa åkte vi för att klaga lite. Inget onödigt, men det var mögel i den stugan vi fick. Min näsa blev täppt och Susanne nös och kände av sin allergi. Men en ny stuga fick vi och resan kunde fortsätta. 


Vi shoppade, drack vin och shoppade mer. Vi var färdiga i en bra tid. Kunde göra annat, bland annat spelade vi minigolf. Drack mer vin och åt ost och kex. Ett sånt där skönt avslut på en shopping dag.


Torsdag och resan hem närmade sig. Innan vi kunde åka svängde vi in en sista gång för lite shopping. En kundkorg var max. Ja fast vi var en mindre än tänkt var det fullt i bilen. Denna gång kunde vi i alla fall sitta bra. En dryg resa hem, men det gick. 


Väl hemma hämtade jag Elias. Och sen hem till min familj. Plockade upp allt och gav till dom som var vakna. Gömde alla julklappar som köptes. Sen var jag så trött. Vi alla stupade i säng runt nio.


Idag har vart en jobbig dag. Mest gnäll och sura miner tycker jag. Då blir man lite trött och less. Låt denna dag ta slut någon gång.


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards