johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 1 juli 2016

Knarkar nässpray och halstabletter

Av Johanna Östlund - 1 juli 2016 20:09

Fredagen den första juli. Ja ni hörde rätt. Juli! Hur kan vi redan vara där? Tiden går verkligen för fort. Fast just nu är det rätt skönt, bara tre dagar kvar till semestern. Nedräkning på hög nivå!

Dagarna verkligen springer förbi mig. Ännu en gång har flera dagar gått. Så vad har vi gjort?

Igår var det återigen dags att åka på jobbet. Jag har eftermiddagsvecka så innan dess hann barnen och jag med lite. Vi började dagen lugnt. Jag började känna mig lite halv förkyld. Snor, nysningar och allmänt trött. Så jag var riktigt seg startad.

Men vi hade inte hela dagen på oss. Det var lika bra att sätta igång. Packade åt barnen - dom hade två dagar inplanerade hos mormor och morfar. Gjorde lite allmän nytta i hemmet innan det var dags att åka.

Vi började med A&H. Där hittade vi lite smått och gott. Nya jeans till mig (på rea), badbyxor till Elias, sol hatt till Ida och ett varsitt pärlplatteset till barnen. Nöjda for vi mot Mössön. Solen gassade och det var riktigt varmt där. Jag satt med farmor ute i solen. Medans barnen direkt sate i gång att köra med mormor. En skön stund och lunch hann jag få innan jag for till jobbet.

Ett långt pass. Men när man har en hals som river, en näsa det hänger snor från och ont i kroppen känns det så där. För att överleva tio timmar knarkade jag nässpray och halstabletter. Jag som aldrig använder sånt. Men just då var det helt klart värt det, i alla fall nässprayen.

Tillslut tog dagen slut och jag fick äntligen åka hem. Så skönt att lägga sig i sängen. Allt bara värkte. Hur kan en förkylning komma så där pang tjog?

Idag vaknade jag mör och inte blev det någon sovmorgon direkt heller. Som alltid bara för att barnen inte är hemma och väcker en. Jag kan säga som så att det blev inget gjort där hemma idag som jag hade tänkt. Det var som gröt i huvudet. Seg och verkligen inte på topp.

Sen blev det jobb. Bara att göra sig någorlunda hyffsad. Ja jag är en sån där som inte kan lämna hemmet utan mascara och sånt där. På jobbet är jag kvar än. Bara tre timmar kvar nu. Och vet ni vad min förkylning börjar redan bli bättre. Japp så är det. Ingen ond kropp, ingen gröt i huvudet och jag börjar känna mig pigg igen. Härligt. Jag älskar mina snabba förkylningar.

Nu kör vi sista rycket för idag. Heja heja!!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards