johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 17 juni 2016

Redan helg?

Av Johanna Östlund - 17 juni 2016 23:23

Fredag och helgen är här. Redan? Den här veckan har gått lite för snabbt för min smak. Stopp stanna eller nej föresten kör på bara. För nu är det bara två veckor kvar tills jag går på semester. Halleluja vad tiden går.

Dagarna har gått lite för snabbt för mig. Nästan så minnet inte hinner med. Nej det är mycket att tänka på nu och jag glömmer mer än hälften. Skit jobbigt och jag vet inte hur jag ska göra för att det ska stanna i huvudet och inte flyga iväg. Förslag?

Igår hade vi en mysig dag på bortaplan. Jag skulle på jobbet till klockan nio och innan dess lämnade jag barnen hos mamma. Nöjda och glad.
På mötet fick vi lite mer kött på benen. Tur för mig att jag inte fick en sån avancerad uppgift. Ska höra mig för lite med dom jag jobbar med bara.
Efter två timmar var det slut och jag for och fick min paus i livet. Visst är det väl härligt att komma hem till mamma? Maten kommer på bordet och man får slappna av lite, man är inte direkt populär när barnen bara kan välja och vraka.
Eftermiddagen kom och vi for hem i lämplig tid, trodde jag. Barnen somnade klockan fem och vaknade sju och åtta. Det var den kvällen. Men strax efter tio när Anders kom hem fick dom hoppa i säng. Dom somnade faktiskt rätt snabbt. Under tiden dom sov passade jag på att göra lite nytta. Slipade golvet i hallen och sen på med lut. Vad jag vill bli klar och ha allt som vanligt igen.

Dagen började med en sovmorgon. Barnen hade vaknat men inte väckt oss utan gått ner själva. En rätt bra start på en fredag. Vid halv nio gick jag ner. Kaffe och mys.

Sen satte jag igång. Tvättade bort luten från golvet i hallen. För att smyga ut och åka iväg helt ensam. Köpa lack och handla mat. Tydligen var dom där hemma sugen på mc donalds lunch så jag köpte med det hem. Efter ett par timmar skyndade jag mig hem. Stan och fredag är inte en höjdare.

Jag fortsatte med golvet och nu är det färdig lackat. Underbart! Bara väggarna och lite el kvar nu. Sen har vi haft en mysig hemma eftermiddag. Tråkigt väder så vi har vart lite slöa. Lite sol skulle inte sitta fel.

Barnen somnade sent även idag. Och nu börjar tröttheten komma till den här mamman också. Lika bra att göra kväll, en dag imorgon också.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards