johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 2 maj 2016

Härliga vårdag

Av Johanna Östlund - 2 maj 2016 22:30

Att vakna till sol är den bästa energiboosten som finns. Visst blir man pigg? Och har man tur så får man en del gjort. Nej men alltså det är som att komma ut på grönbete. En underbar känsla!


Nog för att man blir pigg av solen. Men visst vill man ändå sova längre än till klockan sex? Lite väl tidigt om du frågar mig. Vi gick ner och la oss i soffan ett par timmar till. Sedan hade barnen en glad och pigg mamma.


Vi gjorde oss i ordning för dagen. Mina planer var att pyssla lite ute. Men allra först åkte vi en snabb sväng till affären. När vi kom hem oljade jag in bron. I mitt tycke blev det fin, tycker om det där lite mörkare. Lekparkshäng hann vi med innan det var dags att gå in för lunch. Snabbt och enkelt - korv med bröd. 


Mer än så var vi inte inne. Det gäller att passa på att njuta av solen medans den vill visa sig. För ett tag sedan köpte jag ett äppelträd, som inte kommit ner i marken ännu. Men idag var det dags. Barnen fick hjälpa mig att välja plats. Efter mycket om och men. Som Elias sa: "det är väl bara att gräva en grop". Kom vi äntligen fram till en bra plats - Bredvid lekstugan, åt vägen hållet. Jag blev nöjd och Anders blev nöjd när han kom hem och såg det. Alla nöjda! 


Innan vi gick in för att göra middag satte vi oss i solen och njöt. Så härligt och vad varmt det var idag. Jag vill ha mer mer mer!!! Barnen älskar det verkligen.


Till middag blev det spagetti med lax och kräftstjärtar. Gott! Sen dog jag lite. Men några maskiner med tvätt blev det. Barnen var ute och lekte det sista i solens strålar. När dom kom in blev det ett bad. Att vara ute är bra skönt men lortig blir man. Jag bäddade rent i sängarna. Ska bli underbart att lägga sig.


Barnen somnade snabbt strax efter åtta. Ida kunde inte sova sa hon. För att göra läggningen lättare fick Elias kolla film medans jag var med Ida. Hon somnade på fem minuter och när jag ser Elias sover även han. Man blir inte bara lortig av att vara ute i solen en hel dag. Det tär lite på krafterna också. 


Kvällen blev lugn. En dusch och mys i soffan med min stora älskling. Jag älskar att vi börjat kolla på en serie tillsammans. Det är så mysigt! Nu har alla gått till sängs så jag ska nog göra detsamma jag med.


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Skapa flashcards