johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 8 februari 2016

Måndag

Av Johanna Östlund - 8 februari 2016 20:38

En ny vecka är igång. Jag tror det kommer bli en bra vecka. Jag är ledig och får ha min prins hemma. Vi ska förbereda för kalas. En del och det räcker med min hand.


Här hemma började dagen tidigt. Ida vaknade klockan fem och skulle upp. Inte mig emot, min hand värkte mer än någonsin. Så det var skönt att kliva upp och kunna lägga den till rätta. Ida kollade film och jag slummrade vidare. En härlig start...


Förmiddagen rullade på. Barnen lekte snällt. Jag kollade igenom alla kläder som som vi lagt undan från barnens garderober. En hel del. Mycket är jättefina och en del var fläckig. Och vips hade jag fått ordning. Varför har jag inte gjort detta tidigare?


Sen for vi alla en snabbis till ica. Jag hade ett paket som skulle hämtas ut. Som jag gissade skulle vara stort och tungt. Jag behövde alltså hjälp och idag var Anders ledig och kunde följa med och hämta det. Suck vad jag hatar att behöva ha hjälp av andra!.


När vi kom hem kollade jag på allt nytt. Vissa saker var inte som jag tänkt mig. Men det löste sig fint ändå. Klockan gick och vi behövde ha lite mat i magen. Varmkorv med bröd fick det bli.


Sen for Elias och jag. Slängde en massa kartonger och köpte sopsäckar. Sedan var det dags för honom att göra det sista BVC besöket. Spruta och kolla så att allt var bra. En duktig kille som tog sprutan utan problem, fast han var rädd. Allt så bra ut inför framtiden och skolan. Min fina kille!


Elias pappa var ocks där. När man sköter sig så där bra måste man få lyxa till det lite. Innan vi sa hejdå åkte vi alla till max och tog en glass. Eller vi vuxna tog en lyxshake. Har aldrig smakat det förr. Men oj så gott det var, tog med kaffesmak. 


När vi sagt hejdå åkte vi hem. Jag var fixar sugen. Började flytta möbler på övervåningen. Ville få till mina olika rum i rummet. Om ni förstår hur jag menar?. Det blev en tv-hörna med två fåtöljer. Och soffan fick en ny plats, vilket blev ganska bra så den får nog stanna hos oss, eftersom den som "köpte" den inte svarat. Men sängen ska bort. Och där ska det blåa bordet stå och legot antar jag. Skulle vilja fixa någon fin förvaring till den istället för dom otroligt fula plastbackarna. 


Mitt i allt fix ville resten av familjen ha mat. Pulledpork med potatiskroketter, sallad och creméfrache. Gott och nästan allt gick åt. Roligt att göra nått som alla gillar. Fortsatte uppe tills handen sa ifrån. Nu återstår bara lite fix. Ska beställa några förstoringar från fotogrageringen, nu när jag hittat ett ställe jag kan ha den på. Det blir nog bra.


Kvällen kom. Barnen fick ta sig ett kvällsbad. Och sedan var dom trötta och la sig. Båda somnade på en liten stund. Så nu har vi en stund för oss själva innan det är dags för oss att sova också.


   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards