johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 24 januari 2016

Veckan slut

Av Johanna Östlund - 24 januari 2016 20:41

Ledigveckan börjar lida mot sitt slut. En bra och skön vecka. Nu är det bara att tagga för två veckors jobb innan jag får njuta igen.

Här hemma gjorde vi morgon klockan sex. Trött fast på nått sätt var jag ändå inte döende som jag brukar vara. Mys i soffan med en sprakande brasa - bästa starten.

Vi gjorde oss i ordning strax efter nio. Tur var väl de. Lena kom förbi en sväng. Hon ville kika på hur lillgumman såg ut efter hennes olycka igår. Lek och bus blev det innan hon for hemåt.

Jag satte igång med att städa lite. Golven fick sig en omgång, toaletten, plockade i ordning i lekrumnet och torkade lite överallt. Medans vilade Ida sig i soffan.

Ida ville vara utan blöja där på förmiddagen. Hon klarade sig bra. Ingen olycka i byxorna. Men hon slog till med att bajsa på pottan. Jag vet inte om det var en "olycka" att det blev så eller om hon kände att hon var bajsnödig.? Hon satt och tröck och sen sa hon att det kutade bajs och då låg det bajs där. Hur som helst försökte jag peppa henne och sa att det var jättebra. Men hon blev nästan ledsen och sa att hon inte skulle göra om det och använda blöja hädan efter.

Sen for vi iväg. Tankade och handlade lite snabbt. Sedan mot forsa för att hämta hem min prins. Barnen hann lek en stund innan vi for hemåt. Jag fick mig en kopp kaffe.

När vi om hem började jag på med maten. Egen gjord snitzel med burk potatis, som jag stekte, och bea. Mums vad gott det blev. Båda barnen åt två portioner var. Topp betyg!

Eftermiddagen försvann fort. Barnen satt och spela på datorn. Sen var det liksom kväll. Vi alla ska upp tidigt imorgon. Så en tidig kväll försökte vi göra. Ida somnade fort och bra. Men Elias är fortfarande vaken, hoppas att han somnar snart för honoms bästa. Men en tupplur i bilen förstör väldigt mycket. Jag själv har bäddat ner mig. Trött fast jag knappt gjort nått idag.

Godnatt...

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Skapa flashcards