johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 27 september 2015

Söndagen försvann

Av Johanna Östlund - 27 september 2015 22:33

Den här söndagen försvann i ett nafs. Det är väl bara för att man är ledig det. Suck! Vill ha mer helg och ledigt.

Morgonen var lugn. Jag slumrade på soffan efter att Ida och jag gått upp. Sen kom resten ner och det blev livat i holken.

Förmiddagen började vi med att spela lite spel. Sen dammsög jag och torkade golvet. Rent och fint i en kvart i alla fall. Sydde en mössa. Sen var det dags för lunch. Korv och potatismos. Båda barnen har verkligen börjat äta riktigt bra. Två portioner var.

Sen klädde vi på oss för att gå till skogen. Tanken var att plocka lite lingon. Tänkte försöka vara duktigt och göra egen lingonsylt. Ja vi få se hur det blir med den saken. Vi hittade inte bara lingon utan en massa trattkantareller också. Tänk vad mycket man kan hitta i skogen precis bakom huset. Älskart!

Eftermiddagen kom. Ida blev trött av att vara i skogen och ville lägga sig i soffan och kolla på frost. Elias gick upp och lekte lego i väntan på att hans pappa skulle komma.

Sen blev det lite liv i stugan. Ida och Edwin lekte tillsammans. Elias ville helst vara med sin pappa. Kaffe åt oss vuxna blev det också. Alltid lika trevligt!

Sen blev det lugnt och tyst. Vi märkte att Ida hade feber när dom var här. Vilket jag inte märkt något tecken på under dagen. Får se vart det leder till. Hoppas hon är bättre imorgon.

Kvällen kom. Jag kom på att jag skulle tapetsera renoveringstapet. Söndagsnöje! Nu är det gjort och jag hoppas det blev bra. Lite vitfärg på det där blir nog riktigt bra.

Nu ligger vi alla i sängen och dom andra två sover. Ska blunda jag med. Tagga för en eftermiddagsvecka på jobbet. Om jag inte blir hemma med lillfröken någon dag. Återstår att se.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards