johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 24 september 2015

Jobb, träning och lägga golv

Av Johanna Östlund - 24 september 2015 20:57

Vips så var det torsdag. Dagarna bara försvinner. Och veckorna likså. Är det någon som fattat att september börjar lida mott sitt slut? Inte jag! Jag är nog fortfarande i augusti. Skrämmande! Vips så är det väl jul snart. 


Igår onsdag var inte mycket hemma. Nix dagen bara försvann. Jag började med att kliva upp klockan fyra för att sedan åka på jobbet. En strulig dag. Det började med att de bara krånglade och slutade med att vi fick slå igen maskinen för att det var pallar överallt. 


När jag slutat åkte jag till Anders jobb. Barn byte! Jag tog med mig barnen hem till mamma och pappa. Dom skulle vara där medans jag åkte till jobbet gym och gick på cirkelträning. Attans vad jag gillar det. Sjukt jobbigt och jisses vad man blir trött efteråt. 


Sen hämtade jag två nyduschade barn som precis ätit kvällsfika. Vad skulle man göra utan sin mamma? Guldvärt att bo på "hemmaplan" när man fått barn. När vi kom hem sova båda och var bara att bära in. Tack gud för det! Jag plockade in allt och satte mig i soffan i två sekunder och sen ville ögonen inte vara öppen längre. Lika bra att lägga sig. Halv nio kom jag i säng och sov nog två minuter efter. Det var min lugna kväll det. Jag som hade tänkt sitta uppe ett litet tag. Det kommer fler dagar.


Idag har dagen bara rullat på. Dagen på jobbet gick otroligt snabbt. Varför vet jag inte. Men pang tjong var det dags att sluta. 


Efter jobbet åkte jag till stan en snabbis. Några ärenden som jag ville få gjort. Först gick jag till öbergs guld. Min ring var lite stor. Ja så man får knipa åt för att inte vara rädd att tappa den. Ändå mätte jag och donade så att i alla fall min skulle passa. Det sket sig, min passade nog minst bra. Istället för att skicka tillbaka dom för att byta storlek, som skulle kosta runt 700 kronor per ring. Så kollade jag vad dom tog för att göra den mindre, 330 kronor bara! Så nu är den inlämnad och jag får tillbaka den på tisdag. Saknar den redan! Sen gick jag även och kollade på en klipp tid. Mamma rekomenderade en frisör i Hudik där man fick tid rätt snabbt. Så på tisdag ska håret bort. Längtar! För fy sjutton vad jag vantrivs just nu med mitt hår.


Hem till min älskade familj! Barnen var hungrig så det var bara att ställa sig vid spisen när man kom hem. Stuvadmorötter med korv blev det idag. Barnen åt riktigt bra. Ida tog två portioner och Elias tre stycken portioner. Det verkade gå hem.


Anders hade börja lägga in det nya golvet i "hallen" idag. Ååå vad jag vill få det klart nu. Känns som att det kommer ta ett tag. Sen ska de ju lutas och lackas också. Även väggarna ska få sig ett nytt utseende. Smack upp med lite vitfärg. Det kommer bli kanon när allt är färdigt. 


Kvällen kom. Barnen fick sig ett bad. Ida var alldeles kladdig i håret. Sen var det godnatt för mina två skatter. Elias somnade rätt snabbt, Ida däremot vet jag inte om hon somnat än. Hör henne ibland. Men det är skönt att hon kan somna själv och man slipper sitta där inne som man måste med Elias. 


Klockan börjar bli mycke för min del. Sista skiftet imorgon innan en ledig helg tar vid. Och inte gör det nått att lönen kommer heller. Fy satan vad det var fattigt den här månaden. Men nu blir ordningen återställd. 


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards