johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 27 juni 2015

Två dagar i ett sprut

Av Johanna Östlund - 27 juni 2015 19:19

Ibland hinner man inte med, ibland räcker inte tiden till. Dom här två dagarna har verkligen gått i ett sprut. Tänk vad konstigt.. Ibland går dagarna fruktansvärt fort och ibland går dom så segt.


Igår fick jag min efterlängtade sovmorgon. Sen for jag iväg till stan. Gick lite på affärerna utan för. Köpte bland annat en härlig rosa färg. När jag shoppat klart for jag till en privat person och shoppad. Hade köpt en säng till Ida via köp och sälj på facebook. Billigt och bra!


Åt lite när jag kom hem. Anders hade faktiskt fixat lunch. Sen kunde jag inte hålla mig längre. Projekt måla sängen. Tur det var perfekt målar väder. Ida skulle så klart vara med och måla. Hon fick nöja sig med vattenfärg. Vi målade och målade i omgångar. Jag kan aldrig vänta dom där sex timmar det tar innan den är övermålningsbar. Snyggt blev det och jag hann färdigt igår kväll.


Till kvällen blev det mys i soffan med min stora älskling. Film och lite godis. Ibland har man det bra. Fast den var så där tycker jag. Då får jag lite spring i bena. Vilket Anders hatar. Men sån är jag. Tycker om att se film på tv:n när det är reklam så man kan springa lite.


Idag blev det morgon klockan sju. Slöa i soffan och slummra lite till. När jag kvicknat till såg jag att jag hade fått ett sms. Det var Elias som ville kom NU, helst nyss. Visst går det bra. Ida och jag gjorde oss i ordning. Vi hann börja skruva ihop sängen också.


Sen kom en glad kille. Som direkt såg sängen och undrade om det kanske var hans. Nje... Han älskade den och skulle minsann ha en lika dan fast i blå eller grön. "Man kan inte sova i en vit säng mamma". Så jag lovade nästan att vi skulle försöka komma iväg och köpa en den här veckan. Det blev en massa lek för barnen. Kaffe åt oss mammor, jag hade inte hunnit med att dricka nått under morgonen. Klockan tickade iväg, dags för lunch. Det blev en lax lunch innan dom åkte hem.


När regnet slutade gick vi ut. Cykel tur. Vi tog en paus med toabesök, lite frukt och nått att dricka. Sen cyklade vi en sväng till. Men då blev Elias trött i bena och grinade. Suck! Han fick så lov att cykla hem med lite hjälp i alla fall.


Elias var så svettig att han behövde bada. Ida somnade på soffan. Jag började må illa, IGEN. Lite middag och la jag mig på soffan. Elias och Anders var ute. Ida och jag gick ut sen vi också en stund. Det var riktigt varmt i solen.


Sen har barnen lekt snällt hela kvällen. Tack för det. Mitt illamående kommer och går. Jag börjar bli frustrerad. Vad i helsike kan det vara egentligen? Aja jag ska snart försöka få barnen i säng men det blir nog ett svårt projekt ikväll känns det som. Sen blir det soffläge för mig.


      

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards