johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 13 juni 2015

Lördag

Av Johanna Östlund - 13 juni 2015 20:05

En lördag som har innehållit lite av varje. Som en lördag alla andra måste ha. Jag hatar verkligen det här att man måste hinna med en del saker, bara för att man jobbar under veckan och kommande veckan. Det är stressigt och man hinner inte njuta av att vara ledig.


Här blev det morgon någon gång. Jag vet inte ens vad klockan var. Jag var trött och bäddade ner mig i soffan och slummrade en stund till. Inte för ens vid tio tiden var vi helt redo för dagen.


Då packade vi in oss i bilen och for till affären en sväng. En liten handling. Hämtade ut ett paket. Ida skötte sig rätt bra får jag säga.


När vi kom hem var hon hunrig och skulle ha korv och makaroner. Hon åt som en häst. Sen var det dags att sova. Protester som vanligt. Hon är inte trött och hon kan inte sova. För att sedan somna efter några minuter.


Jag började på att flytta om. Plantera mer. Och få lite trivsam känsla på altanen. Nått mer skulle vart fint, men än så länge får det här duga. Solen tittade fram lite då och då jag passade då på att pressa lite. Jag vill ha mer! Hoppas att lite värme och sol kommer framöver.


När Ida vaknade gick vi ut. Men solen gick i moln och det blev kallt. Brr! Men vi stog ut ett tag. Tog en fika i våra nya utemöbler. Så härligt att äntligen kunna sitta ute. Anders kom hem då också och tog en kaffe med oss. Mysigt!


Vi har vart på bröllop också. Som säkert många andra. Det är ju faktiskt lite roligt och visst blir man rörd. Fast det är inte särskilt svårt. Jag kan fälla en tår för nästan vad som helst.


Grill middag blev det idag. Lite övergrillat men det får man stå ut med när jag grillar. Gott var det i alla fall.


Sen fick lillfisan sova. Nu ska jag nog byta i sängen eller rättare sagt bädda rent. Sen en dusch innan jag bara ska sitta och inte göra nått.


            

 
 
Ingen bild

Sara

13 juni 2015 20:48

Superfina möbler! Vart är dom köpta? Och domdär solstolarna är ju så jäkla sköna, mamma har en liknande hon också... Har fällt en tår lite till och från hela eftermiddagen jag, haha! :-)

Johanna Östlund

15 juni 2015 16:03

Vi köpte dom på jysk. Åå jag vet, älskar dom. Men Anders vill egentligen ha solsängar men jag tycker det är lite dyrt. Dom här fick jag ju till priset av knappt en sån. Fast det är bra om man ska sola ryggen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Skapa flashcards