johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 27 maj 2015

Dagarna rullar på

Av Johanna Östlund - 27 maj 2015 16:48

När man jobbar eftermiddag svischar förmiddagarna bara förbi. Man hinner liksom inte med att göra så mycket.

Igår myste och lekte vi tills att det var dags för Ida att åka till dagis. Min stora tjej! Uj vad mycket hon har utvecklats nu. En liten men bestämd tjej kan man väl säga. Fattar inte att min lilla bebis är snart två och ett halvt år. Va? Vart tar tiden vägen?

När vi kom till dagis sprang hon som en toka. Innan jag hade begett mig hemåt satt hon och gunga med en tjejliga. Hejdå, syns imorgon.

Jag åkte som sagt var hem ett tag. Vi har gjort så på dagis begäran. Annars kommer hon precis efter lunch när det är sov dags. Jag hann göra lite. Plockade ihop uppe. Bytte sängkläder i barnens sängar. Vek tvätt. Innan det var dags att åka åt jag lite.

Sen var det jobb hela eftermiddagen och kvällen.

Imorse vaknade jag på fel sida. En gnällig Ida som Anders hade gått och hämtat. Tillslut orkar man liksom inte lyssna. Bara att kliva upp. Blä! Imorgon ska jag ha en lite sovmorgon har jag bestämt.

Upp och myste ner oss i soffan. Morgonkaffe till mamman och frukost till Ida. Sen var det full rulle. Ida lekte med lite allt möjligt. Jag försökte göra mig i ordning för dagen. Vips skulle Anders på jobbet.

Ida och jag for en snabb sväng till affären. Såg att dom hade sommarblommor till ett hyffsat pris. En liten grupp för 70 kronor. Jag själv är så dålig på att göra fina grupper av blommor. Detta passade mig perfekt. Två stycken blev det. Undra bara om jag kan ha dom ute än?

När vi kom hem blev det gofika. Ida skulle promt köpa dyr bullar, som mamman gjorde så klart. Hon gick själv och just nu bådar det inte gott att gå emot henne där inne. Hon är ett monster! Gör precis som hon vill.

Sen var det dags att åka till dagis. En lite mer försiktig tjej idag. Men det gick bra. Vinkade så glatt när jag åkte iväg.

Väl hemma satte jag igång och göra någon "nytta". Började med att plantera blommorna. Så fint så! Hoppas bara att dom växer till sig lite, men det borde dom nog göra. Sen sydde jag ett överdrag till sitta vi har i hallen. Vit och skitig. Nu blev det lite fräschare där. Sen var det dags att göra matlåda och äta lite.

Nu är jag på jobbet ända fram till elva. Snart är vi i alla fall mitten på veckan. Bara fyra dagar kvar sen. Heja heja!

              

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards