johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 22 september 2014

Klippning, BVC och stan

Av Johanna Östlund - 22 september 2014 22:21

Imorse ville jag bara lägga mig ner och dö. Min lilla fröken klockan fyra är det INTE morgon. Men vad ska man göra med en tjej som absolut inte kan somna om mellan oss och dissade vällingen. Hon skulle upp! Tur man får slummra lite på soffan. Annars hade man inte orkat med den här dagen.


Elias kom ner till oss ovanligt tidigt han med. Runt sex snåret. Det positiva var att han var betydligt mycke bättre än igår när jag hämtade hon. Glad och pigg. Men har fått gett honom medicin under natten för astman. Man ser liksom på honom att det inte är okej. Panik! Stackarn!


Barnen var pigg och jag blev pigg. Så vi hade alla kläder på oss, förutom Ida som skulle få en dusch, vid åtta. När hände det senast? Frukost som idag visst blev frukt och korvskivor. Båda åt med god aptit i alla fall. Gjorde mig i ordning och sen fick Ida sig en dusch. Elias tjatade om att vi skulle åka till frissan. Japp idag var dagen, Idas första frisörbesök. Det gick, mer än så ar det nog inte. Tog ett tag innan hon skunde sätta saxen i luggen. Men hon blev så fin så. Rakt dessutom! För en femtiolapp var det helt klart värt det.


Vi for hem. Ida fick lägga sig på en gång. Även Elias och jag myste i sängen uppe med film. Han hade visst satt på sig pyjamas också. Värsting mys! Köpte en med smurfar åt honom på klädbytardagen i helgen. Den ville han såklart ha på sig när han såg den. Fin mamma! Elias somnade också. Lugn stund för mamman. La mig nere och vilade jag med.Tidiga morgonen satte sina spår.


Dags för väckning och in i bilen på en gång. Vi skulle vara på BVC vid ett. Som alltid var vi en kvart tidig. Barnen fick leka av sig innan. Roligt med nya leksaker, lite annat än hemma. På BVc gick allt bra kan man väl säga. Förutom att Ida skrek varje gång någon tog i henne. Efter sprutan blev det än värre. Hon var ganska nöjd när hon fick säga hejdå och gå därifrån. Numera är hon en stor tjej som väger 12,9 kg och är 83 cm.


Innan i for hemåt blev det stan en sväng. Vi började med en sen korv lunch. Då träffade vi på Susanne. Så vi tog en kaffe med henne och satt och pratade en stund innan vi gick åt varsitt håll. Tänkte kolla på ett par höstkängor åt Elias. Men gav upp rätt snabbt. Ingen ro i kroppen där inte. Så vi for till leksaksaffären istället. Där blev vi en låg stund. Leka med tåget först. Sen leta leksak. Han som alldrig kan bestämma sig. Mamma var snäll idag och föreslog nått nytt lego. Då blev han glad och köpte ett med flygplan. Tur hade jag med, det var visst rabatt just på det den här veckan.


Klockan hade blivit rätt mycke innan vi kom hem. Opps! Anders var redan hemma från jobbet. Elias började direkt att leka med legot. Nöjd kille! Men sen fick han spel. Arg och ledsen. Antar att han var trött och hungrig. Blev lite snällare efter lite mat. Innan det var dags för Ida att lägga sig blev det lite lek. Men fy tusan vad jag var trött. Blä!


Kvällen kom. Ida la sig utan problem. Nu håller jag alla tummar för att hon slipper biverkning av vaccinet. Imorgon ska hon ju på dagis och bli fotad för första gången. Elias fick vara uppe en stund. Han pysslade medans jag satte mig och gjorde någon mössa. Alltså det är ett gift. Kan inte sluta. Sorry till alla i min närhet som får en mössa fast dom kanske inte vill.


Strax efter åtta la sig Elias. Nu är kvällen här. Jag har grejat och fixat. Men nu orkar jag inte mer. SOVA!


          

 
 
Ingen bild

Fridalina1@hotmail.com

24 september 2014 10:56

Hej! Gör du mössor på beställning mot betalning? Du är superduktig och jag hittar inte speciellt fina mössor åt min lilla tjej...

Johanna Östlund

24 september 2014 22:56

Jag har inte gjort det. Men vill du kan jag absolut göra det ?Säg hur du vill ha den och hur gammal flickan är ska jag försöka göra nått.

 
Ingen bild

Frida

25 september 2014 19:18

Maila gärna mig ang pris och vad du har för tyger. Jag bor i Borlänge men antar att det inte är några problem att skicka mot portokostnad!? Fridalina1@hotmail.com är min mail:-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards