johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 25 juli 2014

Härliga dagar

Av Johanna Östlund - 25 juli 2014 22:25

Gårdagen startade vi som vanligt. Soffhäng och barnprogram. En lugn morgon, precis vad den här mamman behöver.

Klockan gick och det var dags att ta tag i dagen. Efter morgonkaffet var det dags att packa för ett dygn på vift. Sedan slängde vi in oss i bilen och for. Varm och helt underbart.

Mot Mössön! Havet, bad och sol. Kan det bli bättre? Vi började med ett dopp i det 26 gradiga havet. Även Ida som vägrat bada de senaste dagarna var som en liten söt säl i vattnet.

Sol och lunch ute på altanen. Åå vad jag också vill ha en stuga vid något vatten. Helt underbart! Vi solade och badade om vart annat. Vad ska man annars göra i detta väder?

Framåt middagen började det droppa in folk. Mamma hade bjudit till middag, fiskbuffe. En härlig eftermiddag med mina härliga släktingar.

Kvällen började. En del åkte en sväng med mamma och pappas båt. Under tiden tog Ida, Erika och jag ett kvällsdopp. Sedan blev det hopp i säng för en trött Ida som vägrat sova något under dagen. Vi andra som var kvar spelade lite kort.

Sedan började folk droppa av. Det blev lugnt och mamma, Anders och jag satt ute på altanen och tog vara på den underbara kvällen. Tänk vad skönt det var fast klockan började bli mycket. Sofia kom hem från jobbet och vi alla pratade en stund tills det var dags för sängen.

Som vi sov. Vid halv nio vaknade jag av att farmors telefon ringde. Då sov de andra två fortfarande. Ida vaknade när hon hörde att jag rörde på mig. Helt otroligt! Vi kom upp till ett färdigt morgonkaffe och Ida fick frukost.

En lugn morgon. Mamma och pappa for iväg med båten. Vi skjutsade in Anders till jobbet för att sedan åka tillbaka. Men särskilt länge blev vi inte. Tog ett dopp och solade lite innan vi begav oss.

Fredag, löning och Ica maxi - rimmar inte särskilt bra i mina öron. Men faktiskt var det rätt lugn där på tidiga eftermiddagen. Ja äntligen kom lönen - med dunder och brak dessutom. Tänk om man kunde få en skattefri lön någon gång, 47 000 kronor hade inte vart helt fel.

När vi äntligen kom hem packade jag upp allt. Mat och packning. Hämtade posten. Både roligt och tråkigt. Lite kläder till mig och en fet räkning på 5000 kronor som jag inte hade en aning om, bilförsäkring.

Sen gick vi ut och njöt av eftermiddags solen. Varmt och skönt! Ida badade i poolen och jag försökte bättra på min bränna lite.

Kvällen kom. Ida fick sig en dusch efter en liten bajsolyka. Sedan var det bara att hopp in i bilen. Hämta Anders på jobbet. Ida somnade i bilen och sov ända tills jag skulle sätta henne i bilen igen.

En glad och pigg tjej som inte alls ville sova. Nu äntligen har hon somnat. Jag har tagit mig en dusch och har stupat i soffan. Tror sängen ropar efter mig. Trött, värmen suger musten ur en. Men ack så härligt.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Skapa flashcards